Rynkebehandling

Rynkebehandling med Elektrisk Mesoterapi

 

Ansigt ● Hals ● Décolleté
Vi kender alle de første tegn på alder, såsom fine linier, ujævn struktur, mere synlige porer og mindre strålende hud, som indfinder sig med tiden.

Huden oxiderer, når den påvirkes af frie radikaler, hvorved den ældes. De frie radikaler der bl.a. dannes ved lysets påvirkning, forurening, stress, røg og klimatiske forhold, angriber hver dag huden og svækker dens naturlige forsvar, hvilket bevirker, at huden bliver trist og grovere i strukturen: de første alderstegn viser sig.

 

Antiaging program med Mesoterapi TMT/elektroporation fjerner disse alderstegn uden kirurgisk indgreb. *

TMT Antiaging program er en ny behandlingsmetode af hudens alderstegn, baseret på en kombination af kosmetiske produkter ved hjælp af Mesoterapi TMT/ elektroporation metode.

Der findes 2 forskellige varianter af mesoterapi: klassisk mesoterapi med injektion og en mere moderne variant ved hjælp af elektriske impulser, TMT.


Fordelen ved TMT metoden er, at elektriske impulser giver mulighed for at gennemtrænge de aktive ingredienser til det dybereliggende væv samtidig med at selve behandlingen er smertefri og er uden bivirkninger.

Med Mesoterapi TMT vil op til 95% af de påførte ingredienser nå direkte til cellerne og aktivere/kurere dem, hvorved den ønskede effekt opnås.

 

TMT Antiaging program
  • Reducerer dybere rynker
  • Udglatter fine linier
  • Tilføjer fugtighed til bindevævet
  • Har en stærk antioxidativ virkning og neutraliserer effektivt frie radikaler
  • Virker opstrammende på huden

 

Resultat:

Huden ser yngre ud, bliver glattere, blødere og mere lysende *

 

Programmet indeholder:

En kombination af to kosmetiske produkter: Mesogel + 1 Mesolift ampul.

Mesogel transporterer 4 kosmetiske ingredienser som aktivt bekæmper aldringstegn.

1) Acetilhexapeptido-3 er en biosyntetisk polypeptid, der reducerer dybden af rynker, især i panden og omkring øjnene. Huden bliver blødere, mindre rynker forsvinder. Videnskabelige data viser, at regelmæssig lokal anvendelse af produktet giver sammenlignelige resultater med brug af andre kendte produkter.

2) Vandopløselig hvedegluten har en opstrammende virkning på huden og udfylder de fine rynker. Det har en fremragende fugtighedsgivende virkning. Huden får en øjeblikkelig opstrammende virkning.

3) Askorbinsyre har en høj antioxidativ virkning, og nedbryder meget effektiv de frie radikaler.

4) Hyaluronsyre har en godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur, udglatter rynker meget effektivt, samt er et effektivt fugtighedsgivende middel.

Aktive stoffer i Mesolift hætteglas:

Organisk Silicon – stimulerer dannelse af kollagen og elastiske fibre, bremser nedbrydningsprocesser i bindevævet. Det fastholder strukturen i bindevævet.

L-Carnitin – skubber fedtsyren til de centre, hvor de bliver oxideret, hvilket forhindrer dem i at danne fedtceller. Det er bevist, at L-Carnitin sænker de biologiske processer i dannelsen af nye fedtceller.

Tioctic eller alpha lipoic syre, som har en stærk antioxidativ effekt. Det regenererer og beskytter andre naturlige antioxidanter såsom glutathion, vitamin C, E og coenzym Q 10.

 

Hvor mange behandlinger kræves?

Dette er naturligvis individuelt, men generelt anbefaler vi en kur på 10 behandlinger, med 2 behandlinger om ugen. Hver behandling varer ca. 35 minutter. Behandlingerne er sikre, smertefri og uden bivirkninger. Resultatet kan vedligeholdes efter behov, hvor vi dog anbefaler en enkelt behandling hver anden måned.

Priser:
  • 1 behandling 795,- kr.
  • 3 behandlinger 2.250,- kr.
  • 5 behandlinger 3.750,- kr.

Du er naturligvis altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation.