Behandling af strækmærker

Behandling af strækmærker

Strækmærker (striae, distensae) er en slags ar, der ses når huden bliver spilet kraftigt ud. Strækmærker kan bl.a. komme i forbindelse med gra-viditet, overvægt, påvirkning fra medicin, sygdom eller hormonpåvirkning.

Strækmærkerne opstår, når hudens elasticitet forsvinder og overhuden giver sig og bliver tynd og perga-mentagtig

Der findes ikke nogen vidunderbe-handling der kan viske strækmær-kerne væk, det er desværre kun muligt at gøre dem mindre tydelige og smallere.

Hvide strækmærker synes sværere at behandle end de røde.

Antistretch program med Mesoterapi TMT/elektroporation fjerner disse strækmærker uden kirurgisk indgreb.

TMT program er en ny behandlingsmetode af strækmærker, baseret på anvendelse af en udviklet kombination af kosmetiske produkter ved hjælp af Mesoterapi TMT/ elektroporation metode.
Der findes 2 forskellige varianter af mesoterapi: klassisk mesoterapi med injektion og mere moderne variant ved hjælp af elektriske impulser, TMT.

Der findes 2 forskellige varianter af mesoterapi: klassisk mesoterapi med injektion og mere moderne variant ved hjælp af elektriske impulser, TMT. Fordelen ved TMT metode er, at elektriske impulser giver mulighed for at gennemtræne de aktive ingredienser til det dermale væv inden for et bestemt område samtidig med at selve behandlingen er smertefri og har ingen bivirkninger.

Med TMT mesoterapi/elektroporation har man mulighed for at op til 95% af de påførende biologisk aktive ingredienser når direkte til cellerne og aktiverer/kurerer dem så at den ønskede effekt opnås.

Antistretch Program:
Antistretch program behandling er baseret på en kombination af to kosmetiske produkter: Mesogel + 1 Organisk Silicon ampul.

Mesogel transporterer fire kosmetiske ingredienser, som er kendte for sine effektive virkninger i behandlingen af strækmærker.1) Ascorbinsyrehar en høj antioxidativ virkning og nedbryder meget effektivt frie radikaler2) Aminosyre Hydroxyproline har en afgørende betydning for dannelse af kollagen. Den omstrukturerer kollagen og elastiske fibre, der er blevet beskadiget af strækmærker, fordi det er et af strukturelle elementer i fibrøse proteiner. Dets aktuelle effekt på strækmærker har været dokumenteret videnskabeligt.

3) Centella Extract har mange egenskaber: virker beskyttende, antiinflammatorisk og biostimulerende på proteinsyntese.

4) Hyaluronsyre har en god dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur, udglatter rynker meget effektivt og er samtidig et meget fugtighedsgivende middel.

Organisk Silicon stimulerer dannelse af kollagen og elastiske fibre, bremser nedbrydningsprocesser i bindevævet samt fastholder strukturen i bindevævet.

Hvor mange behandlinger kræves?
Dette er naturligvis individuelt, men generalt anbefaler vi en kur på 10 behandlinger med 2 behandlinger om ugen. Behandlingen er sikker, smertefri og uden bivirkninger. Resultatet kan vedligeholdes efter behov, hvor vi anbefaler en enkelt behandling hver anden måneden.

Priser:

1 behandling……………………. 795,- kr.

3 behandlinger ……………..2.250,- kr.

5 behandlinger ……………. 3.750,- kr.

Du er naturligvis altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation.