Velkommen-Old

Velkommen til BodyFokus klinik – Medicinsk Hudterapi

Vores speciale er dybtgående løsninger til hudforyngelse, forebyggelse af ældningsprocesser samt behandling af acne, pigmentforandringer, rosacea, hårtab, cellulite og strækmærker.

Behandlingerne er en mellemting mellem kosmetologiske behandlinger og kirurgiske indgreb – fri for kirurgi, injektioner, smerter og andre bi-virkninger.

I klinikken bruger vi medicinsk kosmetik og behandlinger/programmer fra Mesoestetic, som anbefales af verdens førende dermatologiske klinikker.

Kort om Mesoestetic (Barcelona):
Mesoestetic består af to meget store produktionscentre beliggende i Barcelona, Spanien.

Mesoestetic -forskning og farmaceutisk produktion af medicinsk kosmetik og Exiko – forskning og produktion af kosttilskud, baseret på planteekstrater.

Med sine over 30 års erfaringer er Mesoestetic Labratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Behand-lingerne og de kosmetiske metoder er baseret på lægelig medicinsk videnskab og farmaceutisk produktion.

Produkterne og programmerne indeholder effektive og stærkt virkende ingredienser og forhandles kun igennem autoriserede specialister: kosmetologer, læger og sygeplejersker hvor bestemte behandlinger udvælges efter konsultation i forhold til hudtype og problematikker.

Mesoestetic medicinsk kosmetik – baseret på videnskabeligt fremstillede ingredienser fra egen produktion og forskningscenter i Barcelona – giver fremragende resultater og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 64 lande.

Vi glæder os til at se dig hos BodyFokus klinik.

Med venlig hilsen

BodyFokus klinik