Løftning af slap hud – ansigt, bryster, hals, arme m.v.

Vi kender alle til, at huden bliver mere slap med årene. Dette sker som resultat af en lavere produktion af kollagen i bindevævet. Underskuddet af kollagen forårsager manglende elasticitet og spændthed af dermis (de dybereliggende hudlag), hvilket bevirker, at den øverste (synlige) hud bliver slap på de udsatte områder (ansigt, bryst, arme, hals, hage, mv.)

Hos BodyFokus benytter vi TMT Antiflaccidity program, som er en ny behandlingsmetode af slap hud, hvor huden bliver løftet uden brug af kirurgi.

TMT Antiflaccidity er en kombination af medicinske kosmetiske produkter, som påføres de dybereliggende hudlag ved hjælp af nålefri Mesoterapi TMT/ elektroporation metode.

Der findes 2 varianter af mesoterapi: klassisk mesoterapi med injektion og mere moderne variant ved hjælp af elektriske impulser, TMT.

Fordelen ved TMT metoden er, at de elektriske impulser giver mulighed for at gennemtrænge de aktive ingredienser til det dybereliggende væv, samtidig med at selve behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Med Mesoterapi TMT vil op til 95% af de påførte ingredienser nå direkte til cellerne og aktivere/kurere dem, hvorved den ønskede effekt opnås.

 

TMT Antiflaccidity program er en fremragende løsning på:
– Slap hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals
– Poser under øjnene
– Arme
– Dekolletage (kavalergang)

 

Hvorfor er TMT Antiflaccidity program effektivt?
– Fremmer syntesen og produktionen af kollagen og elastinfibre i
bindevævet
– Neutraliserer frie radikaler
– Regenererer cellerne i epidermis og dermis (over- og underhud), hvilket
giver huden et naturlig løft.

Resultat: En mere ungdommelig udstråling, hvor huden bliver jævnere med større fasthed og elasticitet. Fine rynker mindskes og et tydeligt løft ses.

Hvor mange behandlinger kræves?
Dette er naturligvis individuelt, men generelt anbefaler vi en kur på 10 behandlinger med 2 behandlinger om ugen. Hver behandling varer ca. 35 minutter. Behandlingerne er sikre, smertefri og uden bivirkninger. Resultatet kan vedligeholdes efter behov. Vi anbefaler dog en enkelt behandling hver anden måned.

Programmet indeholder:
Kombination af to kosmetiske produkter: Mesogel + 1 Vital Firming ampul.

Mesogel transporterer 4 kosmetiske ingredienser, som bruges i behandlingen af slap hud:

1. Askorbinsyre har en høj antioxidativ virkning, og nedbryder meget effektiv de frie radikaler.

2. Organisk Silicon – stimulerer dannelse af kollagen og elastiske fibre, samt bremser nedbrydningsprocesser i bindevævet. Det fastholder strukturen i bindevævet.

3. Padina pavonica Extract er et aktivt kosmetisk produkt, der har en opstrammende virkning på huden og udfylder de fine rynker. Det har en fremragende fugtighedsgivende effekt. Huden får en øjeblikkelig opstrammende virkning.

4. Hyaluronsyre har en godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur, udglatter rynker meget effektivt, samt er et virkningsfuldt fugtighedsgivende middel.

Priser:

  • 1 behandling 795,- kr.
  • 3 behandlinger 2.250,- kr.
  • 5 behandlinger 3.750,- kr.

Du er naturligvis altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation