Mesoterapi / TMT

Mesoterapi TMT er den mest avancerede medicinske kosmetiske teknologi – uden brug af nåle. I stedet benyttes elektriske impulser, der udvider hudens porer, så de påførte midler nemmere kan trænge ind. Cellernes elektriske polaritet skiftes, og ingredienserne trænger derved igennem ned til de dybere hudlag (dermis, subcutis). Med de næste impulser lukkes porerne og cellernes polaritet genoprettes. Denne proces betyder, at hudens evne til at absorbere de påførte medicinske kosmetiske midler øges kraftigt: virkeeffekten af de aktive ingredienser stiger op til 40 gange.
Antiaging program med Mesoterapi TMT/elektroporation fjerner aldringstegn uden kirurgiske indgreb.TMT Antiaging program er en ny behandlingsmetode af hudens aldringstegn, baseret på en kombination af effektive kosmetiske produkter og Mesoterapi TMT/ elektroporation metode.

Der findes 2 forskellige varianter af mesoterapi: klassisk mesoterapi med injektion, og en nyere variant ved hjælp af elektriske impulser, TMT. Fordelen ved TMT metoden er, at de elektriske impulser giver mulighed for at gennemtrænge de aktive ingredienser til det dybereliggende væv, samtidig med at selve behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Med Mesoterapi TMT vil op til 95% af de påførte ingredienser nå direkte til cellerne og aktivere/kurere dem, hvorved den ønskede effekt opnås.

TMT Antiaging program

  • Reducerer dybere rynker
  • Udglatter fine linier
  • Tilfører fugtighed til bindevævet
  • Har en stærk antioxiddativ virkning, og neutraliserer effektivt frie radikaler
  • Virker opstrammende på huden

Resultat: Huden ser yngre ud, bliver glattere, blødere og mere lysende

Programmet indeholder:
En kombination af to kosmetiske produkter: Mesogel + 1 Mesolift ampul.

 

Mesogel transporterer fire kosmetiske ingredienser som bruges i behandlingen af aldringstegn.

1) Acetilhexapeptido-3 er en biosyntetisk poly-peptid, der reducerer dybden af rynker, især i panden og omkring øjnene. Huden bliver blødere, mindre rynker forsvinder. Videnskabelige data viser, at regelmæssig lokal anvendelse af produktet giver sammenlignelige resultater med brug af BX.

2) Vandopløselig hvedegluten, der har en opstrammende virkning på huden og udfylder de fine rynker. Det har en fremragende fugtighedsgivende virkning. Huden opnår en øjeblikkelig opstrammende virkning.

3) Askorbinsyre har en høj antioxiddativ virkning, og nedbryder meget effektiv de frie radikaler.

4) Hyaluronsyre har en godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur, udglatter rynker meget effektivt, og er et effektivt fugtighedsgivende middel.

Mesolift hætteglas indeholder følgende aktive stoffer:

Organisk Silicon – stimulerer dannelse af kollagen og elastiske fibre, og bremser nedbrydningsprocesser i bindevævet. Stoffet fastholder strukturen i bindevævet.

L-Carnitin – skubber fedtsyren til de centre, hvor de bliver oxideret, hvilket forhindrer dem i at danne fedtceller. Det er bevist, at L-Carnitin sænker de biologiske processer i dannelsen af nye fedtceller.

Tioctic eller alpha lipoic syre, som har en stærk antioxiddativ effekt. Det regenererer og beskytter andre naturlige antioxidanter såsom glutathion, vitamin C, E og coenzym Q 10.

Hvor mange behandlinger kræves?

Dette er naturligvis individuelt, men generelt anbefaler vi en kur på 10 behandlinger med 2 behandlinger om ugen. Hver behandling varer ca. 35 minutter. Behandlingerne er sikre, smertefri og uden bivirkninger. Resultatet kan vedligeholdes efter behov. Vi dog anbefaler en enkelt behandling hver anden måned.

Priser:

  • 1 behandling 795,- kr.
  • 3 behandlinger 2.250,- kr.
  • 5 behandlinger 3.750,- kr.

Du er naturligvis altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation.

Se hvad
Magasinet Q skriver: