Velasmooth

VelaShape / VelaSmooth

VelaShape / VelaSmooth er en revolutionerende behandlingsmetode, som kombinerer mekanisk massage og vakuum (lige som i Endermo-logien, LPG) med ELÓSTM -Laserteknologien. Denne metode er baseret på infrarødt lys og energi af bi-polar radiofrekvens. Det giver en sikker og smertefri behandling af cellulite og kropsformnings uden brug af nåle eller kirurgisk indgreb.
Synergien af disse komponenter gør VelaShape / VelaSmooth til den ultimative behandling af cellulite og kropsformning. Hofter, lår, mave, arme, bagdel og ”kærlighedshåndtag” bliver væsentligt reduceret i omkredsen. VelaShape/VelaSmooth er som den første af anticellulite teknologier godkendt af den Amerikanske fødevare- og medicinalstyrelse (FDA), hvilket er en garanti for at behandlingerne giver gode resultater og systemet virker effektivt.VelaShape/ VelaSmooth behandlingen er markedets mest effektive og dybdegående løsning på:
– Reducering af cellulite/appelsinhud

– Formning og opstramning af kroppen

– Forbedring af hudens elasticitet

– Formindskelse af fedtlag og fedtophobninger

– God effekt mod ødemer (væskeansamlinger)

– Aktivering af lymfesystemet, som renser kroppen for affaldsstoffer,
nedbrudte fedtceller og toksiner

– Smertestillende og helbredende effekt mod ømme led og muskler.

Hvorfor er VelaShape / VelaSmooth behandlinger så effektive?

Mekanisk massage (rollers) forøger strømmen af overskydende intro-cellulær væske og toksiner til lymfesystemet – som renser disse ud af kroppen – samt hjælper med at reducere fedtcellerne i underhuden.

Vakuum (V) forbedrer blod- og lymfecirkulation, idet karrene bliver udvidet samt rensning af kroppen for affaldsstoffer aktiveres. Vævets elasticitet bliver stærkere og dette giver glattere hud.

– Infrarød lys (IR) opvarmer huden ned til de mellemliggende lag
(ca. 1 mm dybde).– Radiofrekvensens (RF) varme
når helt ned til de dybest liggende hudlag (hvor fedtlaget ligger).
Kombineret opvarmende effekt fra IR og RF på forskellige hudlag påvirker effektivt iltningsniveauet i huden. Dette sætter en nedbrydningsproces i fedtcellerne i gang så disse svinder ind. Aktiveret lymfecirkulation giver større og bedre mulighed for at udskille fedt og affaldsstoffer fra kroppen.Resultat: huden bliver glattere og mere ensartet og stram, kroppen får et særdeles flot løft, fedtvævet og omkreds af behandlede områder reduceres væsentlig.

Se også video