Velkommen til BodyFokus klinik – Medicinsk Hudterapi

Vores speciale er dybtgående løsninger til hudforyngelse, forebyggelse af ældningsprocesser samt behandling af rynker, acne, pigmentforandringer, rosacea og hårtab. Alle behandlinger udføres af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske, hvilket sikrer dig et professionelt og trygt behandlingsforløb.

I klinikken bruger vi medicinsk kosmetik og behandlinger/programmer fra Mesoestetic®, som anbefales af verdens førende dermatologiske klinikker.

Disse kliniske behandlinger henvender sig til dig, som vil have en større og bedre effekt end en almindelig ansigtsbehandling, men som ikke ønsker plastikkirurgiske indgreb.

Behandlingsmetoden vinder større og større indpas i branchen og blandt kunderne, som ønsker ændringer – uden nåle, laser eller kirurgi.

Med vores behandlinger bliver hudens egne naturlige processer kickstartet.

Vores behandlinger skaber bedre cirkulation, optagelse og genopbygning i huden – for et synligt og dokumenteret holdbart resultat.

Vi har stor erfaring med behandling af hudproblemer med biomedicinsk hudpleje fra Mesoestetic ved at rense og genopbygge den ødelagte kemi i huden.

 

Vi glæder os til at se dig hos BodyFokus klinik.

Med venlig hilsen

Galina Rasch, sygeplejerske