Vores kunder siger

Alle resultater er individuelle. Alle testimonials fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Jeg er så utrolig glad for resultatet. Mine mørke skjolder er helt udviskede. Nu har jeg desværre lidt teenagebumser, men pyt. Jeg er super glad!!! Går slet ikke med makeup.
Kh Heidi Jensen

Kære Galina. Er det i orden for dig at jeg sender billederne til den klinik hvor jeg har fået laser behandlinger de sidste år? Jeg er sikker på at de vil være imponeret! Når jeg ser før billederne bliver jeg helt chokeret over hvor slemt det var – jeg er SÅ glad fordi det har hjulpet – du er en “hud-engel”! Hav det godt
Med venlig hilsen Ida Maria

Kære Galina. Først og fremmest vil jeg sige 1000 tak for behandlingen – jeg er så glad 🙂 !!! Inden for den første uge oplevede jeg en kæmpe stor forandring. Min hud sviede lidt og skallede også, som du havde sagt, men det var ikke noget, der generede mig spor, og i løbet af få dage var min hud meget flottere. Jeg har været sammen med min kæreste i 2 år, men det er FØRSTE gang, han ser mig uden makeup!! Det er utrolig dejligt 🙂 Pletterne er NÆSTEN væk. Afhængig af lyset kan man godt se dem en lille smule stadigvæk, men det er ganske lidt og generer mig ikke – det er virkelig som at have fået et nyt ansigt 🙂 !!!
De venligste hilsener Kathrine Skeie

“Livsreddende…er den bedste beskrivelse jeg lige kan komme på. Efter en laserbehandling af panden i 2014 af en mindre pigmentplet i panden, hvor de så lige lavede hele panden, stod jeg pludselig sommeren efter med en hel pande fuld af pigmentpletter efter ganske korte ophold i solen (med solcreme). Cosmelan behandlingen rettede op på dette. Allerede efter få uger var det meste væk igen. Og generelt er min hud blevet meget pænere i ansigtet.
De varmeste anbefalinger herfra”
Mange hilsner, Martin Rimi

Hej Galina. Jeg synes jeg allerede nu ser fine resultater, min hud er blevet meget mere jævn/ensartet i farven, så jeg kan næsten tillade mig at gå ud uden sminke:-) Det har jeg ikke prøvet i mange år.
Mange hilsner Line Hinsby Mathiesen

Hej Galina! Allerede her efter kun næsten 14 dage er mine pletter blevet meget lysere og jeg tror kun at det er mig der lægger mærke til dem nu. Jeg er rigtig glad for at du anbefalede mig Cosmelan og jeg er meget positivt overrasket over virkningen.
Med venlig hilsen Anja Hansen

Hej Galina. Mange tak, jeg er vildt glad for mine resultater! Jeg kan ikke beskrive hvor meget det betyder for mig.
Jeg følger dine anvisninger, og så ses vi på et senere tidspunkt til en kontrol.
Med venlig hilsen Nicole Høyrup

Hej Galina. Jeg er meget imponeret over det flotte resultat, jeg havde ikke forventet at de mørke pigmenteringer ville forsvinde. Forskellen er kæmpe stor, før jeg fik cosmelan behandlingen havde jeg det psykisk rigtig skidt, jeg var ked af de mørke plamager i mit ansigt og er rigtig glad for at jeg fik lavet behandlingen. Det er det bedste jeg har gjort! Forskellen på billederne før og efter viser helt tydeligt en ændring på 95%.
Behandlingen var lidt krævende i starten, da man skal smøre cosmelan creme og fugtighedscreme i ansigtet mange gange om dagen og det svier lidt. Men svien og rødmen efter behandlingen var hurtig overstået ved jævnlig brug af fugtighedscremen som er fantastisk god og helende. Hele behandlingen var det hele værd og jeg takker for god behandling og information fra behandler. Jeg følte mig i trygge hænder- tak for det:)
Med venlig hilsen Lea Busk Christensen

Hej Galina. Jeg vil bare lige fortælle et her 8 dage efter behandlingen, forløber alt som det skal. Min hud ser allerede MEGET bedre ud – jeg er bare så glad 🙂 Fantastisk 🙂
Mange hilsner Pernille Balcer

Hej Galina. Jeg vil blot fortælle, at jeg er så glad for behandlingen, at jeg har skrevet til Go morgen Danmarks redaktion, og givet dem et forslag til at sende et indslag om cosmelan behandlingen.
Venlig hilsen Karina  Madsen

Hej Galina. Sikke en forskel, jeg var godt klar over at det var forsvundet en hel del,
men det er jo meget tydeligt at se nu. Så jeg er virkelig glad for resultatet 🙂 God ide at tage billeder, det er utroligt hvor hurtigt man vænner sig til at det er væk.
Hilsen Rikke

Hej Galina. Tak for de fremsendte billeder. Nu er der gaaet 3 uger og d sidste pletter er forsvundet, saa jeg er meget glad og tilfreds 🙂
Mvh Birgitte

Hej. Nu har jeg behandlet min hud i 4 uger. og mine pletter er bleget rigtig meget. Min hud ser meget fin og sund ud. Jeg er foreløbig meget tilfreds med resultatet, men fortsætter slf. som beskrevet i papirene.
Venlig hilsen
Vivi Larsen

Hej søde. Tusinde tak, du skal vide at det er den bedste julegave har jeg fået af dig i år! Jeg er sååå glad for resultaterne, det er bare helt utroligt! Det betyder rigtig meget for mig.
KH. Marianne, Clinique Belnatur, Hellerup

Mand, 41 år, Kbh.: Jeg havde over en periode på ca. 5 år haft et stigende problem med pigmentforandringer på pande og kinder. Til sidst blev det så generende, at jeg ofte i selskab med andre fx undlod at gå for tæt på eller holdt mig fra direkte lys. Jeg havde desuden ofte en fornemmelse af, at folk kiggede mere på mine pigmentforandringer end i mine øjne, når de talte med mig. Først undersøgte jeg muligheden for laserbehandling, men det virkede både dyrt og risikabelt med mange potentielle bivirkninger.
I stedet faldt jeg over en artikel på nettet omkring behandling med Cosmelan (på en klinik, Bodyfokus, på Frederiksberg), der skulle være både uden bivirkninger og væsentligt billigere. Den første dag fik jeg en maske på, der skulle sidde ca. 10 timer – om aftenen skulle jeg så fjerne den og påbegynde behandling med Cosmelan. Den første aften føltes min hud ret brændende ca. 5 min efter påsmøring og dette gentog sig de efterfølgende dage, men dette er den eneste bivirkning jeg nogensinde har oplevet. Ovenikøbet kunne jeg hurtigt se resultater af behandlingen (ca. 2 uger efter). Det endelige resultat har taget ca. 2 måneder at nå frem til, men det er det hele værd. Effekten har været intet mindre end fantastisk – dels er mine pigmentforandringer stort set væk og dels er min hud blevet meget mere sund at se på end før! Eneste minus er, at jeg resten af mit liv skal huske at bruge solcreme med høj faktor. Behandlingen er derfor ingen garanti for, at det ikke kommer igen. På den anden side, når man først har været generet af pigmentforandringer i ansigtet og efterfølgende fået det fjernet, så lever man nok med den ekstra (lille) foranstaltning det er, at skulle huske solbeskyttelse – jeg gør ihvertfald : )
Hilsen Mårten Frandsen

Kære Galina. Jeg skriver til dig, da min kone (Annie Eriksen) har været i behandling hos dig, og det er de bedste penge vi har givet ud, 1.000 tak.
Med venlig hilsen Jacob Steffensen  Afdelingsleder DanaWeb A/S

Min kone har haft store melasma problemer i ansigtet siden graviditet og fødsel for snart 4 år siden.
Hun har prøvet ALLE tilgængelige danske produkter med serum fra alle leverandører.
Ingen har givet lovede effekter eller blot noget der minder om det.
Hun har også prøvet laser hos cosmo laser klinik. Dette gjorde blot melasma MEGET værre.
Hun har tillige prøvet Tri-luma som indeholder hydroquinon og som vi købte hjem via nettet fra udlandet.
Tri-luma hjalp i en kort periode, men det var også meget hårdt ved huden, den blev meget rød og melasmaen kom hurtigt tilbage.
Vi var ved at give op og det har været hårdt ved psyken.
Ved et tilfælde læste hun om Cosmelan på facebook. Fandt og læste også artiklen fra Q-magazine og besluttede at prøve en behandling her i sommeren 2014.
Skal være ærlig at sige at det egentlig var uden de store forhåbninger fordi hun var blevet skuffet så mange gange.
Men efter blot 6-7 uger behandlings var der meget store fremskridt.
Nu er der gået præcis 3 mdr og det er nærmest et mirakel så meget melasma der er forsvundet.
Min kone smører sig nu kun 1 gang hver anden dag for at holde det ved lige og prøve at få det allersidste væk.
Kan kun give Cosmelan vores allerbedste anbefalinger.
mvh
Pam og René Lomholt

Leave a Reply